Søndagsmodus..!!

Idag blir det nok bare å sitte å glo på mr. lap top. Jeg er såååå sliten, selv om jeg sov til klokkka 4 liksom! Men men det er sol og varmt ute og jeg lengter etter varmere strøk..alltid..kunne ønske jeg kunne reise hele tida..det er min største drøm....men pga en viss person må jeg vente.. Alt er ikke så lett for tida for ting tar tid og jeg står ovenfor mange valg.
Alt jeg vil er å komme meg ut av Norge. Nåååååååå....!!!  Men det er IKKE lett å finne noen som kan reise masse og slenge seg på hopp på turer og virkelig leve livet anytime. JEG VIL BARE KOMME MEG LANGT BORT! Men men nok klaging fra meg idag. Følte bare for å dele mine tanker;)

Jeg får vel bare holde ut og håpe alt ordner seg kjapt!

Peace...<3<3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MalinTheTruth<3

MalinTheTruth<3

23, Haugesund

Jeg er ei jente på 22 år fra Haugesund, som for tiden e bosatt i Stavanger:) Denne bloggen er til for å fortelle dere der ute om mitt liv, noen hemmligheter og mitt sterke livsyn!! Jeg anser meg selv som en spirituell person, som har snakket med klarsynte, tatt regresjon(tidligere liv), healing(vært på healingkurs også), ufo opplevelser, fått kontakt med min mormor gjennom drømmer:) Dessuten vill jeg oppdatere bloggen om sannheten om denne verdenen vi er i akkurat nå;) Her finner dere meg også: <3 Nettby.no >>> Mirabejb <3 Hotmail: Tombraider868@hotmail.com Facebook profilen gir jeg kun til dem jeg kjenner eller vet hvem er. Men hvem vet? :)) Peace and Luuuuuv<<3<3

online
Leser min blogg akkurat nå!
Tilpasset s?k

Bloggurat Blogglisten
bloglovin
Follow malinthetruth.blogg.no Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits