Enda en drøm!

Som dere sikkert har fått med dere, drømmer jeg mye for tida. Og her kommer symbolene og drømmetydningen for det:

Kyss

 

Liker du å bli kysset vil du få kjærlighet og fred. Hvis du ikke likte kysset kan du bli skuffet, eller ha en falsk venn. Prøvde du å unngå et kyss kan du komme til å bli syk i en liten periode. Kysser du små barn vil du gjøre det bra. Et kyss kan også bety nærhet og varme.


Hest

 

Er hesten hvit har du truffet den rette. Hvis den er svart vil du enten gjøre det bra i forretninger eller så vil du få en utsettelse. En grå hest symboliserer vansker. Hvis hesten var blakk betyr den kjærlighet. En brun hest symboliserer tenking. Flere hester betyr at ting vil gå bra. Setter du grime på en hest er det noen du prøver å styre. Kjemmer du en hest vil du foreta en heldig spekulasjon. Er du redd en hest er du bekymret for noe. Hvis hesten sparket deg kan du få dårlige nyheter om en venn. Et føll betyr gode nyheter. Se eventuelt ri.

 

pink star weight

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MalinTheTruth<3

MalinTheTruth<3

23, Haugesund

Jeg er ei jente på 22 år fra Haugesund, som for tiden e bosatt i Stavanger:) Denne bloggen er til for å fortelle dere der ute om mitt liv, noen hemmligheter og mitt sterke livsyn!! Jeg anser meg selv som en spirituell person, som har snakket med klarsynte, tatt regresjon(tidligere liv), healing(vært på healingkurs også), ufo opplevelser, fått kontakt med min mormor gjennom drømmer:) Dessuten vill jeg oppdatere bloggen om sannheten om denne verdenen vi er i akkurat nå;) Her finner dere meg også: <3 Nettby.no >>> Mirabejb <3 Hotmail: Tombraider868@hotmail.com Facebook profilen gir jeg kun til dem jeg kjenner eller vet hvem er. Men hvem vet? :)) Peace and Luuuuuv<<3<3

online
Leser min blogg akkurat nå!
Tilpasset s?k

Bloggurat Blogglisten
bloglovin
Follow malinthetruth.blogg.no Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits