Sint!!! Grrrrrrrrrrrrrrr....

Nå har Adrian(mr. American guy) bodd her med meg i cirka 2 måneder. Det er et vanvittig papirarbeid og leiting ette jobb for den stakkars amerikaneren bare for å få bli i det dustete landet her. Jeg er FLAU over NORGE og dets idiotiske system.  Det er utrolig latterlig og sykt at man må fylle ut hauger med papirer og får null hjelp fra NAV til å finne jobb!! Og uansett må man ha jobb FØR man får jobb tilatelse:O haha LOL HVA SJEDDE MED FRIHET??????Jeg føler meg ikke fri det er hvertfall sikkert.  I mine øyne er man en idiot om man gjør LETTE ting mye mer komplisert enn hva dem er..! Som foreksempel SYSTEMET! Håper for guds skyld dette idiotiske latterlige systemet KRASJER, det gjør jo ingenting annet enn å skape problemer og hindrer folk i å se sannheten om denne planeten vi bor på as we speak!!!

WAKE UP!!!!!!!

"The world is a dangerous place, not because of those who do evil, but because of those who look on and do nothing." -EinsteinPRISIONPLANET.COM!!!!!!

Peace and LOVE!!! <3<3

2 kommentarer

noname

25.mar.2009 kl.21:40

Er uenig med klagene dine; det er utrolig BRA at man må skaffe seg jobb før man får arbeidstillatelse, ellers hadde vi hatt horder med arbeidsledige fra utlandet som ikke hadde hatt noe å gjøre på. Hvis de ikke får seg jobb - og dermed ikke får arbeidstillatelse osv - får de heller prøve seg en annen plass. Dessuten er det viktig med papirutfylling osv for å unngå at "hvem som helst" (f.eks. kriminelle, svindlere, ettersøkte etc) kan bosette seg og jobbe i Norge. For å unngå misforståelse: Jeg har ingenting imot innvandrere, og synes det er kjempebra om de klarer å få seg jobb i Norge:) Og bare så du vet det; å få arbeidstillatelse i f.eks. USA er MYE mer omstendelig og avansert enn i Norge...

Linn Kristin

25.mar.2009 kl.22:02

er desverre enig med `"noname" e bra at landet konsentrer seg om at de som reiser til norge faktisk har en mening med og være her, ellers kan jo kim så helst flytte hit uten mening eller mål. menne kansje tiden på og finne seg jobb her burde blitt lengre, det er som sagt ikke lett for en "utlending" som ikke snakker norsk og få seg en skikkelig jobb. kansje mr american burde ta språk kurs, det kunne imidlertid styrke kjangsene for han og få jobb:)
og som han sier at han ikke kan reise tilbake, høres veeeldig rart ut,, er du sikker på dette???
krysser fingrene for ham:)

Skriv en ny kommentar

MalinTheTruth<3

MalinTheTruth<3

23, Haugesund

Jeg er ei jente på 22 år fra Haugesund, som for tiden e bosatt i Stavanger:) Denne bloggen er til for å fortelle dere der ute om mitt liv, noen hemmligheter og mitt sterke livsyn!! Jeg anser meg selv som en spirituell person, som har snakket med klarsynte, tatt regresjon(tidligere liv), healing(vært på healingkurs også), ufo opplevelser, fått kontakt med min mormor gjennom drømmer:) Dessuten vill jeg oppdatere bloggen om sannheten om denne verdenen vi er i akkurat nå;) Her finner dere meg også: <3 Nettby.no >>> Mirabejb <3 Hotmail: Tombraider868@hotmail.com Facebook profilen gir jeg kun til dem jeg kjenner eller vet hvem er. Men hvem vet? :)) Peace and Luuuuuv<<3<3

online
Leser min blogg akkurat nå!
Tilpasset s?k

Bloggurat Blogglisten
bloglovin
Follow malinthetruth.blogg.no Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits