Numerologi!!! Dette fikk jeg vite om meg!!

Din Fødselsdag er den 9.

Tallet avslører....... 

 

at du er vidsynt, idealistisk og medfølende. Du bør ha bred utdannelse, spesielt innen for kunstens verden. Du er svært kreativ. Du kan ha sterk interesse for musikk, kunst og kultur. Det er meningen at du skal spre ut dine talenter, uansett hvilke de er. Mange store artister har tallet 9 som bursdagstall.

Du skal forstå livet gjennom å være til tjeneste for samfunnet. Du har en stor sosial rolle å spille, som kommer til å forlange en blanding av det praktiske og det humanitære.

Din utfordring er å finne plassen hvor du kan være til nytte for andre. Desto mer du yter, desto større vil din seier bli på alle måter ? fra det materielle til det spirituelle. Barn som er født på dag 9, bruker som regel litt tid før de velger yrke.  Du er sjarmerende og har en sterkt utviklet sosialintelligens.  Andre liker og beundrer deg.  Du klarer å forholde deg til alle typer mennesker, uansett rang.  Du har store visjoner om verden, og klarer å se den store planen med alt, både i internasjonal politikk og i større sosiale bevegelser. Du utrykker følelsene dine bra, men kan av og til være litt vel dramatisk. Du har og interesse for filosofi og metafysikk. Du har hell med penger.

Du vil komme til å måtte ofre noe for at du skal lære deg ubetinget kjærlighet og tilgivelse. Unngå negative forhold. Lær deg å gi slipp på mennesker eller situasjoner, ikke vent, i påvente av at rettferdighet skal skje fyllest, eller fordi at noen skylder deg noe. Din oppgave i livet er å la universet bedømme slike situasjoner, og stole på at din livsvei vil gi deg det du trenger og belønningen du fortjener!

 

 

<<<>>>>> Hmmmmmmmmmmm.......................

 

fadselsdag1


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MalinTheTruth<3

MalinTheTruth<3

23, Haugesund

Jeg er ei jente på 22 år fra Haugesund, som for tiden e bosatt i Stavanger:) Denne bloggen er til for å fortelle dere der ute om mitt liv, noen hemmligheter og mitt sterke livsyn!! Jeg anser meg selv som en spirituell person, som har snakket med klarsynte, tatt regresjon(tidligere liv), healing(vært på healingkurs også), ufo opplevelser, fått kontakt med min mormor gjennom drømmer:) Dessuten vill jeg oppdatere bloggen om sannheten om denne verdenen vi er i akkurat nå;) Her finner dere meg også: <3 Nettby.no >>> Mirabejb <3 Hotmail: Tombraider868@hotmail.com Facebook profilen gir jeg kun til dem jeg kjenner eller vet hvem er. Men hvem vet? :)) Peace and Luuuuuv<<3<3

online
Leser min blogg akkurat nå!
Tilpasset s?k

Bloggurat Blogglisten
bloglovin
Follow malinthetruth.blogg.no Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits