Dagen idag;))

Hey hallååååå;) Ja idag har jeg fått en del fikset:) Nå har jeg endelig kommet hjem til leiligheten med en snorkende Gatekeeper vesiden av meg(hahahahahaha). Hun er så utrolig søt!!! <3<3 Uansett har jeg endelig bestilt piggdekk og det ble 15 tommer da pga sikkerhet og bedre grep på is og snø. Om sommeren kjører jeg på 17 tommers dekk/felger. Det tar en uke før jeg får dekka, så venting må til..HUFF hehe..Utålmodig som jeg er lurer jeg på hvordan dette vil gå. Men ikke nok med det..Jeg var innom et reklamebyrå idag med Adrian og fikset bildekor til bilen min. Her er prøven på det som skal være i front ruta:

11032009155419s6td53fs7s2w

Dessuten skal det stå "My Baby" på den ene siden på panseret. Men det må jeg vente en måned før jeg kan gjøre pga lakken må tørkes fullstendig. Dette gleder jeg meg til;) Endelig!!!!!!

Uansett er jeg ganske trøtt nå og skal kose meg og ta meg en liten lur<3<3 Men først må jeg på Shell å fylle opp kontantkortet mitt. Jeg synes det er ganske greit å ha kontantkort for da føler jeg at jeg har mer kontroll hehe;)

Peace and LUUUUUUUUV<3<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MalinTheTruth<3

MalinTheTruth<3

23, Haugesund

Jeg er ei jente på 22 år fra Haugesund, som for tiden e bosatt i Stavanger:) Denne bloggen er til for å fortelle dere der ute om mitt liv, noen hemmligheter og mitt sterke livsyn!! Jeg anser meg selv som en spirituell person, som har snakket med klarsynte, tatt regresjon(tidligere liv), healing(vært på healingkurs også), ufo opplevelser, fått kontakt med min mormor gjennom drømmer:) Dessuten vill jeg oppdatere bloggen om sannheten om denne verdenen vi er i akkurat nå;) Her finner dere meg også: <3 Nettby.no >>> Mirabejb <3 Hotmail: Tombraider868@hotmail.com Facebook profilen gir jeg kun til dem jeg kjenner eller vet hvem er. Men hvem vet? :)) Peace and Luuuuuv<<3<3

online
Leser min blogg akkurat nå!
Tilpasset s?k

Bloggurat Blogglisten
bloglovin
Follow malinthetruth.blogg.no Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits