Kjempekoslige helg, men SJOKKERENDE BYTUR!! Noen gutter SLÅR uskyldige jenter!!!

Denne helga har jeg fått besøk av en av de aller beste venninnene mine:D åååå så gla jeg ble:)) Så det har vært mye shopping og så har vi tatt en del sol i noen kjempekule solariumer! Men uansett sjedde det noe sjokkerende da jeg, Linn og Adrian var ute på en bytur på lørdagen........her kommer det:

Vi tok turen til Javel nattklubb(ved Checkpoint) i Stavanger sentrum. Begynnelsen var kjempekjekk og vi lo og hadde det gøy, og Adrian traff vennene sine som hadde rappet på scenen og andre som hang med dem. En av dem fortalte meg at man må være forsiktig der ute..det er som en jungel..vet ikke hvorfor han sa det men uansett sto meg, Linn og Adrian på dansegulvet å en merkelig fyr med skalpet hodet og en litensvart merkelig"ponytale" på bakhodet stirret på meg. Jeg ga han et rart blikk siden jeg holdt til med Adrian. Dessuten var kameratene hans fryktlig innpå slitne og virket som om de var drittsekker... Plutselig kastet han fyren øl på hele meg.:S og slo meg i ansiktet!!!!!!!!!!!! Hvem i alle dager var han tullingen da og og jeg ante ikke hvem han var:S Han tok et tak om nakken på venninna mi og hev øl på henne også...Folk var merkelige og bare sto der å glodde:O Takk og lov hoppet Adrian på han og ga han et slag.. etter han slo til ham. Dette er det SYKESTE jeg har opplevd på år og dag!!!!!! Og det sykeste av alt var at VI måtte forlate plassen og de lot jente mishandleren stå inne!!!!!!!!! De vaktene der er ikke særlig rettferdige og de følger ikke med heller. Hverfall ikke han kineseren/japaneseren vakta som står der!! ( Må fortelle dette for jeg er sterkt imot jenter som blir slått uten grunn- i dette tilfellet meg og venninna mi). Her snakker vi rettferdighet!!

Uansett vil jeg bare fortelle dere der ute at enkelte gutter har null respekt for jenter og faktisk få gutter tørr å bryte inn når jenter faktisk blir slått av SYKE gutter på byn!!

Denne fyren henger iallefall på Javell nattklubb i Stavanger veldig ofte på Fredager og Lørdager. Og henger med "jeg tror jeg er bedre enn andre" attitude gutter.  De pleier å gni seg opp etter mange jenter og disse dem.

Han er tynn, skalpet, og har en svart ponytale på bakhodet og et evil blikk..... En ting er hvertfall sikkert..vi går ikke til Javell nattklubb på en lang stund....!!! For der blir man dårlig behandlet og vaktene har tydeligvis ingen forståelse og kaster de uskyldige folka ut og lar kvinne mishandleren stå inne!!! 

Peace out fra Malin, Linn OG Adrian<3

6 kommentarer

Berit

08.mar.2009 kl.09:26

Slike gutter burde vært sperret inne. Har opplevd det samme, med venninna mi, å dette ble faktisk annmeldt. Skjønner ikke at det er mulig å oppføre seg så idiotisk.!

Marion :-)

08.mar.2009 kl.09:42

Hey. Skikkelig fin blogg , søt header.

Besøke bloggen min, å legge igjen et par spørsmål i spørrerunden? ;-)

have a nice day!

CELINA MARIE :-)

08.mar.2009 kl.09:58

Guri! Skal dere anmelde det?
- stikk gjerne innom min blogg og les og kommenter. :-)

Ariana

08.mar.2009 kl.10:11

Herregud!! for en drittsekk! slike folk burde faen bures inne! og du må absolutt ikke føle at du ikke kan dra til utestedet mer liksom, du har din rett til å dra hvorenn du vil. Det jeg hadde gjort er å dra dit, se det stygge trynet hans igjen, ringe politiet med ENGANG, og si at du ser en fyr som en gang har slått deg helt uprovosert og nå ser stygt på deg! Og hvis vi har flaks er han Bastarden en utlending som du forhåpentligvis kan sende tilbake til hjemlandet! :D

Malin Delbekk

08.mar.2009 kl.10:17

wow ;o herregud! han kan ikke være riktig klok!

Linn Kristin

08.mar.2009 kl.22:30

hmmmm skikkelig idiot asså :( synn han kom og ødla den morsomme kvelden for oss. håpa adrian får hevna seg da:) hehe

Skriv en ny kommentar

MalinTheTruth<3

MalinTheTruth<3

23, Haugesund

Jeg er ei jente på 22 år fra Haugesund, som for tiden e bosatt i Stavanger:) Denne bloggen er til for å fortelle dere der ute om mitt liv, noen hemmligheter og mitt sterke livsyn!! Jeg anser meg selv som en spirituell person, som har snakket med klarsynte, tatt regresjon(tidligere liv), healing(vært på healingkurs også), ufo opplevelser, fått kontakt med min mormor gjennom drømmer:) Dessuten vill jeg oppdatere bloggen om sannheten om denne verdenen vi er i akkurat nå;) Her finner dere meg også: <3 Nettby.no >>> Mirabejb <3 Hotmail: Tombraider868@hotmail.com Facebook profilen gir jeg kun til dem jeg kjenner eller vet hvem er. Men hvem vet? :)) Peace and Luuuuuv<<3<3

online
Leser min blogg akkurat nå!
Tilpasset s?k

Bloggurat Blogglisten
bloglovin
Follow malinthetruth.blogg.no Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits