Sjekk ut salgsbloggen min!!

Hei dere! Nå har jeg endelig fått laget en etterlengtet salgsblogg som skal inneholde moteklær, accsesories og diverse ting jeg selger, men også linker til nettsteder jeg elsker å handle på selv;)

Dessuten er det ganske greit å få samlet alle favoritt handle nettstedene på min egen salgsblogg:) Slik at både jeg og dere kan titte innom om dere er på jakt ette kule moteklær og andre accsessories!!

Mange av moteklærne der inne handler jeg og bruker selv:) Jeg er veldig kresen når jeg handler så du kan være sikker på at du vil finne det beste til en bra pris!

Dette blir kjempebra! Gleder meg til ting og bilder kommer opp på denne salgsbloggen;))CHECK IT OUT>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LINK>>>>>>>>>>>>>>  


http://malinthetruthsalgsblogg.blogspot.com/20090304malin0004

Huuuuugs;D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

MalinTheTruth<3

MalinTheTruth<3

23, Haugesund

Jeg er ei jente på 22 år fra Haugesund, som for tiden e bosatt i Stavanger:) Denne bloggen er til for å fortelle dere der ute om mitt liv, noen hemmligheter og mitt sterke livsyn!! Jeg anser meg selv som en spirituell person, som har snakket med klarsynte, tatt regresjon(tidligere liv), healing(vært på healingkurs også), ufo opplevelser, fått kontakt med min mormor gjennom drømmer:) Dessuten vill jeg oppdatere bloggen om sannheten om denne verdenen vi er i akkurat nå;) Her finner dere meg også: <3 Nettby.no >>> Mirabejb <3 Hotmail: Tombraider868@hotmail.com Facebook profilen gir jeg kun til dem jeg kjenner eller vet hvem er. Men hvem vet? :)) Peace and Luuuuuv<<3<3

online
Leser min blogg akkurat nå!
Tilpasset s?k

Bloggurat Blogglisten
bloglovin
Follow malinthetruth.blogg.no Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits