Avslappende dag og "sitte å vente på ting" dag

Hei søtinger!! Nå sitter jeg her i sengen min, noe som jeg har gjort siden klokka 09 00 i morres. Dagen er tirsdag og jeg ventet egentlig en telefon som vist nok ikke kom idag heller angående når "support" pengene mine kommer:S Men uansett har jeg blant annet surfet på nettet og har planer om å skaffe meg BSU konto (boligsparing for ungdom), noe som jeg har helt glemt ut at jeg kunne bruke. Dessuten har Adrian(han fra USA jeg bor med for tiden), tatt turen til Stavanger sentrum til Metropolis for å rappe. Han er utrolig dyktig til å synge. Jeg fikk dessuten gratis cd av han som han hadde laget:) Han har vært her i cirka 2 måneder nå og stakkars moren i USA er ofte bekymret og sender meg ofte mailer og ringer for å høre om alt er bra med ham. Morsomt! Så nå leter både meg og han etter jobber rundt omkring i Stavanger. Uansett er det utrolig herligt å ha fri:D Jeg har fått mye mer tid til å gjøre akkurat det jeg ønsker og fått øynene opp for mange nyttige ting! Som for eksempel å lage og skape egen blogg, lage hjemmeside og tjene penger på det og masse annet som jeg ikke kommer på i farten. Kjempespennende!

Så planen for idag er egentlig å bake boller og være med Adrian(når han kommer hjem til leiligheten), bake boller og surfe på nettet. Denne gangen må jeg faktisk lage bollene fra bunnen av uten bollemixen! Dette blir en utfordring siden jeg er så utålmodig iblant!

Klemmer<3 ;****

20081219malin0049

<3<3

2 kommentarer

Vibeke

03.mar.2009 kl.16:03

Bra blogg!

MalinTheTruth<3

03.mar.2009 kl.16:15

Tusen takk;D

Skriv en ny kommentar

MalinTheTruth<3

MalinTheTruth<3

23, Haugesund

Jeg er ei jente på 22 år fra Haugesund, som for tiden e bosatt i Stavanger:) Denne bloggen er til for å fortelle dere der ute om mitt liv, noen hemmligheter og mitt sterke livsyn!! Jeg anser meg selv som en spirituell person, som har snakket med klarsynte, tatt regresjon(tidligere liv), healing(vært på healingkurs også), ufo opplevelser, fått kontakt med min mormor gjennom drømmer:) Dessuten vill jeg oppdatere bloggen om sannheten om denne verdenen vi er i akkurat nå;) Her finner dere meg også: <3 Nettby.no >>> Mirabejb <3 Hotmail: Tombraider868@hotmail.com Facebook profilen gir jeg kun til dem jeg kjenner eller vet hvem er. Men hvem vet? :)) Peace and Luuuuuv<<3<3

online
Leser min blogg akkurat nå!
Tilpasset s?k

Bloggurat Blogglisten
bloglovin
Follow malinthetruth.blogg.no Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits